Wproduction je kreativni studio koji okuplja mlade i školovanje ljude posvećene stalnom unaprjeđenju i kreiranju savremenih multimedijalnih sadržaja. Postojimo već 5 godina u toku kojih smo stalno radili na unapređenju kvaliteta produkcije i zadovoljavanju potreba naših klijenata. Posjedujemo najsavremeniju tehniku za video, fotografiju i live streaming na internetu. Koristimo Canon, Nikon, Dji, Sony, Jvc, Fuji, Samsung opremu najnovije generacije te samim tim smo u mogućnosti da kreiramo multimedijalne sadržaje vrhunskog kvaliteta. U sklopu naše produkcije posluju dizajnerski i multimedijalni studio koji se nalazi u centru Bijelog Polja. Najprepoznatljiviji smo u produkciji modnih fotografija, video reklama, muzičkih spotova, dokumentarnih filmova, grafičkom dizajnu, marketing menadžmentu i konsaltingu. Zbog velikog interesovanja klijenata i proširenja obima posla bavimo se i izradom web sajtova, digitalnim marketingom, izradom fotografija, ofset i digitalnom štampom.

Fotografija

Danas u vrijeme društvenih mreža i sve veće upotrebe pametnih telefona fotografija se pozicionirala kao najupotrebljivaniji mediji u svijetu. Sve veći broj kompanija prepiznaje značaj fotografije te samim tim i zahtjevaju visok kvalitet fotografija za potrebe svojih promotivnih aktivnosti.

 

Video

Naš proces produkcije video sadržaja obuhvata sve, od početne ideje pa do potpuno završenog video materijala.

Dizajn

Estetika i vizualizacija su veoma važni za kvalitetnu prezentaciju i stvaranje brand awernesa kod vaših kupaca i korisnika.

Digital Marketing

Digitalni marketing podrazumjeva promociju proizvoda ili usluge korišćenjem digitalnih komunikacionih kanala kako bi određena poruka došla do primarne publike.